Ovaj pravilnik utvrđuje opšte uslove za korišćenje online prodavnice www.cerovo.com (u daljem tekstu online prodavnica)  i kupovine proizvoda preko iste.

 

Postavljanjem, upravljanjem i prodajom preko online prodavnice rukovodi:

 

Cerovo.d.o.o: Društvo za trgovinu, špediciju, marketing, proizvodnju i usluge export-import “Cerovo” d.o.o.,

Sjedište: Bar, ulica: Bjeliši br.bb

PIB: 02069814

Šifra djelatnosti 4673

Kontakt telefon: 030 550 500

Kontakt email adresa: info@cerovo.com I online.prodavnica@cerovo.com

 

Molimo Vas da pažljivo pročitate ove Uslove korišćenja i prodaje u online prodavnici (u daljem tekstu Uslovi korišćenja), prije korišćenja iste. Korišćenjem online prodavnice smatra se da je korisnik upoznat sa ovim Uslovima korišćenja i da ih prihvata.

 

“Cerovo” d.o.o. zadržava pravo da može da izmijeni sadržaj ovih uslova korišćenja, asortiman proizvoda, cijene  proizvoda, kao i druge podatke koji se odnose na online prodavnicu bez prethodnog obavještenja,  zbog čega su korisnici sajta dužni da prilikom svake posjete pažljivo pregledaju sadržaj online prodavnice. Prilikom korišćenja Ili naručivanja proizvoda preko online prodavnice, obavezuju Vas ovi Uslovi korišćenja. Ako se ne slažete sa uslovima korišćenja molimo Vas da ne koristite online prodavnicu.

 

Ukoliko imate pitanja u vezi sa Uslovima korišćenja možete nas kontaktirati na email adresu: onlineprodavnica@cerovo.com ili putem telefona 030 550 500.

Opšti uslovi pružanja usluga

Prodaja robe putem naše online prodavnice ww.cerovo.com obavlja u okviru registrovane delatnosti privrednog društva “Cerovo” d.o.o, ulica: Bjeliši bb matični broj 5-0020253/014

Roba (usluge) koja se prodaje putem Web sajta posjeduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namjenom koja je definisana u opisu proizvoda Saobraznost robe u ugovoru ISKLJUČIVO utvrđuje prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano opisom proizvoda.
Prodajna cijena robe je naznačena uz svaki artikal, a mogućnost kupovine robe uz posebne cijenovne pogodnosti ili uz posebne prodajne podsticaje (akcijska prodaja), obavlja u skladu sa uslovima koji su objavljeni na sajtu I oglasnoj table društva.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cijna, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Slike ne moraju biti 100% identične proizvodima. Svi artikli prikazani na sajtu su dio naše ponude i ne podrzumijeva se da su dostupni u svakom trenutku.