Kao kompanija koja posluje više od 30 godina, i koja u prvi plan stavlja odnos prema Kupcima, veoma nam je stalo do zaštite Vaših ličnih podataka, te u svemu posupamo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (Sl. list Crne Gore br.79/08, 70/09, 44/12).

Zaposleni u našoj kompaniji su u obavezi da poštuju poverljivost vaših podataka, a lični podaci koji ste dobrovoljno ostavili na našem sajtu nikada neće biti ustupljeni trećim licima, sem u zakonu izričito predviđenim situacijama.

Prilikom prikupljanja Vaših ličnih podataka naš primarni cilj je da Vam omogućimo najbolje i najefikasnije sadržaje i servise.

Našu online prodavnicu možete koristiti kao registovani korisniki ili kao gost.

Za registraciju i otvaranje korisničkog naloga potrebni su nam Vaši lični podaci (ime i prezime, e-mail adresa, broj telefona, adresa i poštanski broj, pol, datum rođenja, lozinka).

 

Vaši lični podaci će biti obrađeni u sledeće svrhe:

 

  • kako bismo odgovorili na Vaše upite ili zahtjeve i pružili najbolju moguću uslugu
  • radi obrade Vaše narudžbe i prosleđivanja vase adrese i broja telefona kurirskoj službi, radi lakše komunikacije u vezi sa isporukom
  • u slučaju jednostranog raskida ugovora,  reklamacija ili prigovora
  • kako bismo filtrirali sadržaj koji je prilagođen Vašim intresima, tj. kako bismo Vam ponudili svoje proizvode za koje postoji saznanje da ih pretražuju korisnici istog pola ili uzrasta i samim tim Vam olakšali pretragu naše ponude
  • za slanje administrativnih i promotivnih poruka  (ukoliko ne želite da primate promotivne poruke možete se obratiti na email adresu onlineprodavnica@cerovo.com)

 

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti korisnik ima pravo da u svakom trenutku zahtijeva pristup svojim ličnim podacima koji se posjeduju u bazi , ispravljanje istih kao i brisanje ličnih podataka iz baze podataka.

Kada pregledate stranice na našem sajtu kao gost, to činite anonimno. Međutim tom prilikom naš softver koristi tkv. kolačiće za prikupljanje informacija o načinu korišćenja internet stranica. Kolačići su tekstualne datoteke koje su smještene na Vašem računaru od strane internet servera. Ove datoteke ne mogu biti korišćene da pokrenu bilo kakav program ili isporuče virus vašem računaru.  Informacije koje ove datoteke prikupljaju su broj ljudi koji su posjetili sajt u određenom periodu, broj korisnika koji su prelistali katalog, prosječne dužine trajhanja posjete i slično. Podaci koji se dobijaju na ovaj način uvijek su u zbirnoj, nikada u pojedinačnoj formi. Svrha ove tehnologije i informacija koje ona prikuplja je da nam pomogne da unapredimo svoj sajt i poslovanje.

“Cerovo” d.o.o Bar obavezuje se na zaštitu ličnih podataka i informaciji o vama, ali kako nijedna veza putem interneta ne može biti 100 % sigurna, tako ne možemo garantovati potpunu zaštitu podataka koje nam dostavite. Vaše lične podatke nam dostavljate na sopstvenu odgovornost i korišćenjem online prodavnice se slažete sa obradom Vaših podataka o ličnosti.

Politika privatnosti

Definicije politike privatnosti

Ova Politika privatnosti reguliše praksu prikupljanja informacija od korisnika prilikom korišćenja internet stranice http//www.cerovo.com, kao i njihovo skladištenje u bazama podataka našeg preduzeća “Cerovo” d.o.o. Naša politika privatnosti obuhvata razloge kako i zašto sakupljamo, koristimo i štitimo Vaše lične podatke.
Zadržavamo diskreciono pravo da ovu Politiku privatnosti možemo izmjeniti u svako doba i da tako izmjenjen tekst postane važeći odmah po objavi istog na Web sajtu.
Nastavak Vašeg korišćenja Web sajta nakon izmjena, podrazumjeva da prihvatate sve uslove tako izmjenjene Politike privatnosti. Stoga savjetujemo korisnike da periodično ponovo detaljno pročitaju informacije sadržane u Politici privatnosti, kako bi bili informisani o eventualnim promjenama.

Način prikupljanja i upotrebe podataka

Tokom Vaše posjete sajtu možemo prikupiti vaše lične podatke koje su neophodne da podesite svoj nalog, u svrhu naplate ili isporuke Vaše robe. Vaše lične podatke koristimo isključivo i samo kako bi nam omogućili da Vam obezbjedimo proizvode i usluge koje želite radi zadovoljenja Vaših zahtjeva ili da Vam prilagodimo našu ponudu, tj. da je personalizujemo, unaprijedili rad Web sajta, osigurali provjeru administrativnih zadataka, uspostavili kontakt sa Vama, poboljšali naše oglašivačke i promotivne rezultate i poboljšali našu ponudu proizvoda ili usluga na tržištu, kao i u svrhu saradnje sa institucijama odgovornim za sprovođenje zakona.
Mi ne prodajemo i ne iznajmljujemo Vaše lične podatke trećim licima, za njihove markentiške potrebe a da prethodno nismo Vama dali mogućnost da tu opciju isključite. Međutim, mi možemo otkriti Vaše podatke našim poslovnim jedinicama i partnerima, koji su dio ove Politike privatnosti. Nikada i ni pod kojim uslovima nećemo zloupotrjebiti Vaše lične podatke. U sledećim stavkama ćemo Vam izložiti načine i razloge za moguće davanje Vaših informacija, za potrebe normalnog poslovanja Web sajta.

Skladištenje i čuvanje podataka

Preduzeće “Cerovo” d.o.o. kao prodavac proizvoda i usluga na Web sajtu ulaže maksimalne napore radi zaštite Vaše privatnosti kad ste “online” kao korisnik. Vaše lične infrmacije se čuvaju na siguran i povjerljiv način, i obrađuju na zakonit način u skladu sa ovom politikom privatnosti. Preduzimamo odgovarajuće tehničke i organizacione mjere radi zaštite od neovlašćenog i nezakonitog pristupa i obrade vaših ličnih podataka, uključujući i enkripciju vaših informacija. Mi ćemo Vaše informacije zadržati onoliko dugo koliko je potrebno da obradimo Vaš nalog, Vaše plaćanje, odradimo refundaciju sredstava, odgovorimo na žalbu ili pružimo Vam promotivne informacije na koje ste se prijavili.

Kolačići (cookies)

Kolačić (cookie) je informacija sačuvana na Vašem računaru od strane internet stranice koju posjetite. Kolačići obično čuvaju Vaša podešavanja, postavke za internet stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu internet stranicu internet pregledač šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da Vas prepozna i prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Ukoliko ne želite da naš Web sajt ima pristup Vašim kolačićima, možete ih blokirati. Većina web browsera Vam omogućava da blokirate kolačiće. To možete uraditi putem Podešavanja Vašeg web browsera.