Kao kompanija koja posluje više od 30 godina, i koja u prvi plan stavlja odnos prema Kupcima, veoma nam je stalo do zaštite Vaših ličnih podataka, te u svemu posupamo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (Sl. list Crne Gore br.79/08, 70/09, 44/12).

Zaposleni u našoj kompaniji su u obavezi da poštuju poverljivost vaših podataka, a lični podaci koji ste dobrovoljno ostavili na našem sajtu nikada neće biti ustupljeni trećim licima, sem u zakonu izričito predviđenim situacijama.

Prilikom prikupljanja Vaših ličnih podataka naš primarni cilj je da Vam omogućimo najbolje i najefikasnije sadržaje i servise.

Našu online prodavnicu možete koristiti kao registovani korisniki ili kao gost.

Za registraciju i otvaranje korisničkog naloga potrebni su nam Vaši lični podaci (ime i prezime, e-mail adresa, broj telefona, adresa i poštanski broj, pol, datum rođenja, lozinka).

 

Vaši lični podaci će biti obrađeni u sledeće svrhe:

 

  • kako bismo odgovorili na Vaše upite ili zahtjeve i pružili najbolju moguću uslugu
  • radi obrade Vaše narudžbe i prosleđivanja vase adrese i broja telefona kurirskoj službi, radi lakše komunikacije u vezi sa isporukom
  • u slučaju jednostranog raskida ugovora,  reklamacija ili prigovora
  • kako bismo filtrirali sadržaj koji je prilagođen Vašim intresima, tj. kako bismo Vam ponudili svoje proizvode za koje postoji saznanje da ih pretražuju korisnici istog pola ili uzrasta i samim tim Vam olakšali pretragu naše ponude
  • za slanje administrativnih i promotivnih poruka  (ukoliko ne želite da primate promotivne poruke možete se obratiti na email adresu onlineprodavnica@cerovo.com)

 

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti korisnik ima pravo da u svakom trenutku zahtijeva pristup svojim ličnim podacima koji se posjeduju u bazi , ispravljanje istih kao i brisanje ličnih podataka iz baze podataka.

Kada pregledate stranice na našem sajtu kao gost, to činite anonimno. Međutim tom prilikom naš softver koristi tkv. kolačiće za prikupljanje informacija o načinu korišćenja internet stranica. Kolačići su tekstualne datoteke koje su smještene na Vašem računaru od strane internet servera. Ove datoteke ne mogu biti korišćene da pokrenu bilo kakav program ili isporuče virus vašem računaru.  Informacije koje ove datoteke prikupljaju su broj ljudi koji su posjetili sajt u određenom periodu, broj korisnika koji su prelistali katalog, prosječne dužine trajhanja posjete i slično. Podaci koji se dobijaju na ovaj način uvijek su u zbirnoj, nikada u pojedinačnoj formi. Svrha ove tehnologije i informacija koje ona prikuplja je da nam pomogne da unapredimo svoj sajt i poslovanje.

“Cerovo” d.o.o Bar obavezuje se na zaštitu ličnih podataka i informaciji o vama, ali kako nijedna veza putem interneta ne može biti 100 % sigurna, tako ne možemo garantovati potpunu zaštitu podataka koje nam dostavite. Vaše lične podatke nam dostavljate na sopstvenu odgovornost i korišćenjem online prodavnice se slažete sa obradom Vaših podataka o ličnosti.