4.1.
Trenutak prihvatanja porudžbine

Nakon poručivanja, bićete obavješteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a koji ste naveli tokom procesa poručivanja. Porudžbina je prihvaćena od strane preduzeća “Cerovo” d.o.o. tek nakon što Vam emailom pošaljemo potvrdu o prihvatanju iste.
4.2.
Rok isporuke

Period isporuke porudžbine je 5 radna dana.
4.3.
Kašnjenje isporuke

U slučaju kašnjenja isporuke, kupac ima pravo da odustane od kupovine, i u tom slučaju će sav novac biti vraćen.
4.4.
Cijena isporuke

Naručenu robu Vam šaljemo kurirskom službom NTC,cijena isporuke je definisana na sledećem linku(ovdje ubaciti link dostava), za sve kupce u Crnoj Gori. Troškovi isporuke se dodaju na cijenu proizvoda i nisu iskazani su uz cijenu proizvoda i tokom procesa naručivanja na Web sajtu.
U slučaju zamjene robe, troškove vraćanja robe snosi prodavac.
Možemo podijeliti Vašu porudžbinu prilikom isporuke na nekoliko dijelova u zavisnosti od raspoloživosti i dostupnosti robe na zalihama (može se desiti da je u nekoj drugoj radnji ili magacinu u drugom gradu). To kupcu neće prouzrokovati nikakve dodatne troškove.
4.5.
Procedura isporuke

Pošiljka stiže na adresu u periodu od 08h do 19h. Potrebno je da u tom periodu na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozvaće vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i dogovoriti novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugi put ne pronađe na adresi,pošiljka se vraća u naše prostorije.
Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je vizuelno pregledati paket,da ne postoje slučajno vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transpornta kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, imate prava da odbijete prijem pošiljke i odmah nas obavjestite pozivom na telefon 030 550 500 ili putem emaila online.prodavnica@cerovo.com Ukoliko je pošiljka na izgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.