3.1.
Opšti uslovi pružanja usluga

Prodaja robe putem naše online prodavnice ww.cerovo.com obavlja u okviru registrovane delatnosti privrednog društva “Cerovo” d.o.o, ulica: Bjeliši bb matični broj 5-0020253/014

Roba (usluge) koja se prodaje putem Web sajta posjeduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namjenom koja je definisana u opisu proizvoda Saobraznost robe u ugovoru ISKLJUČIVO utvrđuje prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano opisom proizvoda.
Prodajna cijena robe je naznačena uz svaki artikal, a mogućnost kupovine robe uz posebne cijenovne pogodnosti ili uz posebne prodajne podsticaje (akcijska prodaja), obavlja u skladu sa uslovima koji su objavljeni na sajtu I oglasnoj table društva.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cijna, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Slike ne moraju biti 100% identične proizvodima. Svi artikli prikazani na sajtu su dio naše ponude i ne podrzumijeva se da su dostupni u svakom trenutku.