Lako do novog kupatila!

 

Ukazala nam se prilika da možemo da izađemo u susret onima koji već neko vrijeme maštaju o renoviranju  kupatila.

Naš tim arhitekti  pažljivo je osmislio ponudu u čijem je fokusu kupatilo od 5m2.

 

Uspjeli smo da za Vas besprekorno upakujemo sve ono što Vam je potrebno za jedno blistavo kupatilo  i realizujemo značajne olakšice pri kupovini. Sada možete opremiti kompletno kupatilo po ukupnoj cijeni za samo 896 EURA, sa mogućnošću roka otplate na 36 mjesečnih rata i  iznosom mjesečne rate od 24,88€. Naša saradnja sa NLB bankom omogućava dobijanje kredita na licu mjesta, bez kamate, u iznosu do čak 5000€ na 36 mjesečnih rata, bez obaveze da budete njihov komitent.

 

Paket uključuje kompletne sanitarije, keramiku I sav potreban prateći materijal. Iz naše ponude smo izdvojili:

ADELE kolekciju umivaonika sa polustalkom i konzolnu  wc šolju sa  finim premazom  koji omogućava jednostavno i lako održavanje, proizvode španske kompanije Roca, koja je jedan od svjetskih lidera u proizvodnji sanitarne opreme. GROHE ugradni vodokotlić koji vam omogućava nebrojene prednosti, od jednostavne ugradnje do uštede vode, kao i elegantnu polukružnu kadu sa tuš kabinom dimenzije 80x80cm. Takodje treba istaći moderan dizajn i pouzdanost  slavina brenda RUBINETA, sa 5 godina garancije.

 

 

Radujemo se budućoj saradnji! Posjetite naše prodajne centre u Baru, Ulcinju, Budvi, Radanovićima i Podgorici  i uvjerite se u kvalitet naše ponude!

Možete nam pisati na mail: info@cerovo.com ili nas pozovite na telefon 068 834 834.

 

Lako do novog kupatila-  birajte Cerovo, jer Cerovo – pokreće život!