Isporuka proizvoda iz naše online prodavnice se vrši na teritoriji Crne Gore.

 

Kupac ima mogućnosti izbora između preuzimanja robe u poslovnicama “Cerovo” d.o.o. ili dostavljanja na kućnu adresu.

Nakon što ste završili proces poručivanja klikom na dugme “potvrdi”, na svoju e-mail adresu koju ste naveli prilikom registracije, dobijate e-mail obavještenje. Time je Vaša porudžbina ušla u proces obrade.

 

U slučaju da ste odabrali opciju dostava na kućnu adresu, isporuku možete očekivati u roku od 5 radnih dana.

U slučaju dostave na kućnu adresu isporuka se plaća kuriru u gotovini, zajedno sa troškovima dostave koji su jasno istaknuti na potvrdi porudžbine kao i na računu.

 

Ukoliko primijetite da je pošiljka vidno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite na broj telefona 030 550 500 ili email onlineprodavnica@cerovo.com .

 

Roba koja se preuzima u poslovnicama “Cerovo” doo se preuzima se u roku od 48 h u radnom vremenu izabrane prodavnice.

 

Potvrda koju kupac dobija na mail prilikom potvrde porudžbine sadrži sigurnosni kod koji je zajedno sa ličnim dokumentom neophodno pokazati prilikom preuzimanja robe.

 

Račun za kupljenu robu Kupcu se isporučuje zajedno sa robom.

Trenutak prihvatanja porudžbine

Nakon poručivanja, bićete obavješteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a koji ste naveli tokom procesa poručivanja. Porudžbina je prihvaćena od strane preduzeća “Cerovo” d.o.o. tek nakon što Vam emailom pošaljemo potvrdu o prihvatanju iste.

Rok isporuke

Period isporuke porudžbine je 5 radna dana.

Kašnjenje isporuke

U slučaju kašnjenja isporuke, kupac ima pravo da odustane od kupovine, i u tom slučaju će sav novac biti vraćen.

Cijena isporuke

Naručenu robu Vam šaljemo kurirskom službom Montenomaks. Dostava se naplaćuje po zvaničnoj cijeni kurirske službe. Maksexspress_zvanicni_cijenovnik.pdf (montenomaks.com)
U slučaju zamjene robe, troškove vraćanja robe snosi prodavac.
Možemo podijeliti Vašu porudžbinu prilikom isporuke na nekoliko dijelova u zavisnosti od raspoloživosti i dostupnosti robe na zalihama (može se desiti da je u nekoj drugoj radnji ili magacinu u drugom gradu). To kupcu neće prouzrokovati nikakve dodatne troškove.

Procedura isporuke

Pošiljka stiže na adresu u periodu od 08h do 19h. Potrebno je da u tom periodu na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozvaće vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i dogovoriti novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugi put ne pronađe na adresi,pošiljka se vraća u naše prostorije.
Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je vizuelno pregledati paket,da ne postoje slučajno vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transpornta kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, imate prava da odbijete prijem pošiljke i odmah nas obavjestite pozivom na telefon 030 550 500 ili putem emaila online.prodavnica@cerovo.com Ukoliko je pošiljka na izgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.