NAGRADNA IGRA – Cerovo Deda Mraz

Poštovani sugrađani,

Sa zadovoljstvom obavještavamo vas da u svim Cerovo centrima počinje uzbudljiva nagradna igra! Ova sjajna prilika trajaće od 10. decembra do 20. decembra 2023. godine.

Da biste uzeli učešće i stekli šansu za osvajanje sjajnih nagrada, sve što je potrebno jeste da posjetite bilo koji od naših centara i potrošite 20 ili više eura na vaše omiljene proizvode. Pronađite kod nas široku ponudu novogodišnjeg programa, sjajne popuste na cjelokupan asortiman kućnog dekora i malih kućnih aparata, keramiku i sanitarije po poslednjim svjetskim standardima, mašine i alate za sve namjene kao i komplet građevinski program. Nakon što obavite kupovinu, molimo vas da vaš račun ili supstitut ovjeren pečatom od prodavca, stavite u posebnu kutiju za nagradnu igru koja se nalazi na kasama.

Ovo je prilika da budete nagrađeni za vašu vjernost i podršku, jer želimo da vam se zahvalimo na povjerenju koje nam pružate. Očekuje vas nekoliko fantastičnih nagrada, a Posjetite nas, uživajte u kupovini i imajte priliku da osvojite sjajne nagrade. Izvlačenje dobitnika će se održati 22. decembra.

Ukupan nagradni fond je: 827,93 eura.
Nagrade su:
3)Indukciona ploča ISKRA 2000s
2) Bušilica-Odvijač Milwaukee M12BDD-202C
Glavna nagrada je:
1) Klima uređaj MDV Aurora 12BTU u jednoj od dostupnih boja, po želji kupca.

Hvala vam što ste dio naše zajednice i želimo vam puno sreće!

PRAVILA NAGRADNE IGRE
“Novogodišnji Cerovo Deda Mraz”

Po odluci broj: 01-424/23-2562/2 kod uprave za igre na sreću, dana 05.12.2023. Godine.

O PRIREĐIVAČU NAGRADNE IGRE
DRUŠTVO ZA TRGOVINU, ŠPEDICIJU, MARKETING, PROIZVODNJU I USLUGE EXPORT- IMPORT “CEROVO” D.O.O. BAR, matični br. MB02069814 iz Bara, Servisna zona, Polje bb, Organizuje nagradnu igru u svim svojim prodajnim centrima (Prodajni centar Bar- Servusba zona, Polje bb, stovarište Bar – Bulevar JNA bb, Prodajni centar Podgorica- ul.Vojislavljevića 50, stovarište Podgorica – ul. Nikšićka bb, Prodajni centar u Ulcinju – ul. Pistula bb, Prodajni centar u Budvi – ul. Zaobilaznica, Rozino bb, Prodajni centar u Radanovićima – Radanovići bb, stovarište u Sutomoru – ul. Mirošica bb)
SVRHA PRIREĐIVANJA NAGRADNE IGRE
Kompanija CEROVO kao Priređivač nagradne igre, organizuje istu sa ciljem nagrađivanja potrošača za lojalnost, promocije proizvoda, un- aprijeđenja poslovanja i radi stvaranja i učvršćivanja pozitivnog odnosa javnosti prema brendu CEROVO.

NAGRADNI FOND
Ukupan broj nagrada je 3 dok vrijednost Nagradnog fonda iznosi 827,93 € sa PDV-om (21%) i sastoji se od:

1) Klima uređaja MDV-AURORA 12BTU, u jednoj od dosupnih boja koju može izabrati dobitnik nagrade, a čija je vrijednost- maloprodajna cijena sa PDV –om – 546.88 €
2) Bušilica-Odvijač Milwaukee M12BDD-202C, čija je vrijednost- maloprodajna cijena sa PDV –om – 226.05 €
3) Indukciona ploča Iskra 2000s – 2000W, čija je vrijednost- maloprodajna cijena sa PDV –om- 55.00 €

Fond nagrada je utvrđen isključivo od dobara i usluga koje dobitnik ne može zamijenti za novac.

VRIJEME TRAJANJA I USLOVI ZA UČESTVOVANJE
U NAGRADNOJ IGRI

Vrijeme trajanja nagradne igre – nagradna igra održaće se u periodu od 10.12.2023. godine do 20.12.2022 do 20:00h.

Pravo učešća u Nagradnoj igri imaju sva lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Crne Gore.

POSTUPAK PRIREĐIVANJA I SPROVOĐENJA NAGRADNE
IGRE I IZVLAČENJA NAGRADA

– Uslovi za učestvovanje u nagradnoj igri:
● Priložen račun u vrijednosti od najmanje 20 eura potrošen unutar Cerovo objekata ili supstitut – papir sa informacijama kupca u slučajevima kada je kupcu zbog garancije neophodno da zadrži račun, ali u tom slučaju isti mora biti pečatiran pečatom od strane prodavca kao dokaz da je ispunio uslov potrošnje od 20eura.
● Kupci su dužni da na poleđini računa ili supstitut papira napišu: Ime Prezime, broj telefona i email kako bi mogli da budu obavijšteni o ishodu nagradne igre.
– Postupak priređivanja i sprovođenja nagrdne igre:
● Kupci su dužni da račun sa podacima ili substitute ubace u kutiju za nagradnu igru koja će se nalaziti u svim prodajnim objektima (8 kutija). Po okončanju vremenskog roka trajanja nagradne igre komisija preuzima kutije i sadržaj istih ubacuje u jednu koja se nalazi u prodajnom centru u Podgorici u ulici Vojislavljevića 50, gdje će se izvršiti nasumično izvlaćenje dobitnika nagrade na dan 22.12.2023 u 13:00h.
● U izvlačenju dobitnika nagradne igre prisustvovaće tročlana komisija koja je Određena odlukom o obrazovanju komisije za izvlačenje nagradne igre. Članovi komisije će nasumično izvući 3 računa i čitanjem imena sa poleđine računa odrediti dobitnike nagrada. Dobitnik nagrade biće obavješten pozivom o ishodu nagradne igre i načinu preuzimanja osvojene nagrade. Članovi su: Srđan Stanojević Dido, Miodrag Manerik Miga i Nemanja Vesković.

Postupak izlačenja će biti sledeći:
Prvi srećni dobitnik koji se izvuče dobiće idukcionu ploču Iskra
Drugi srećni dobitnik dobiće Bušilicu-Odvijač Milwaukee
Treći srećni dobitnik dobija Klima uređaj MDV-Aurora

Imena dobitnika nagrada biće objavljeni putem Instagram stranice: kompanija_cerovo, kao i na kompanijinoj stranici: www.cerovo.com

NAČIN NA KOJI UČESNICI NAGRADNE IGRE DOBIJAJU
NAGRADE, AKO SU ISPUNILI USLOVE PROPISANE PRAVILIMA

Nakon izvlačenja nagrada, svaki dobitnik će biti kontaktiran putem mo bilnog telefona i email-a.

Komisija će evidentirati sve odabrane dobitnike u 3 (tri) primjerka u koje se upisuje nagrada i podaci o dobitniku nagrade. Zapisnik potpisuju svi članovi komisije i shodno Zakonu će biti dostavljen Upravi za igre na sreću 8 dana od dana završetka Nagradne igre, tj. nakon iz- vlačenja dobitnika.

Nakon završetka Nagradne igre, Nagrade će se uručivati u tržnom centru Cerovo u Podgorici u ulici Vojislavljevića 50. Ukoliko srećni dobitnik nije u mogućnosti da preuzme lično nagrade, ista mu se može poslati poštom u najbližem Cerovo centru ili na kućnu adresu putem kurirske službe.
Učesnici nagradne igre su saglasni da, u slučaju osvajanja nagrade,
kompanija Cerovo može objaviti njihova imena i prezimena sa podacima: ime
i prezime i prvih 6 cifara sa broja telefona na: www.cerovo.com

Nagradni fond u vrijednosti većoj od 500 €, koji nakon završetka na gradne igre nije podijeljen, Priređivač je dužan prodati na javnom nadmetanju, a sredstva ostvarena prodajom uplatiti u Budžet Crne Gore u roku od 90 dana od dana isteka roka za podizanje nagrada.

Preuzimanjem nagrade, odnosno protekom rokova za preuzimanje u trajanju od sedam (7) dana, potpisom dostavnice o preuzimanju nagrade, prestaju obaveze kompanije CEROVO prema dobitniku nagrade.

USLOVI POD KOJIMA SE NAGRADNA IGRA MOŽE PREKINUTI
Nagradna igra se može prekinuti privremeno ili trajno samo u slučaju nastupanja okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći (viša sila). U slučaju prekida, Privređivač će na odgovarajući način obavijestiti javnost.

NADLEŽNI SUD ZA RJEŠAVANJE SPORNIH PITANJA IZMEĐU
PRIREĐIVAČA I UČESNIKA NAGRADNE IGRE, OBJAVA PRAVILA,
INFORMACIJE

Eventualni sporovi između Priređivača i učesnika u Nagradnoj igri rješavaće se sporazumno, a u slučaju da to nije moguće, nadležan je sud u Podgorici.

Pravila nagradne igre stupaju na snagu po dobijanju saglasnosti Uprave za igre na sreću i nakon toga će biti objavljena u dnevnom listu DAN prije početka nagradne igre.

Sve dodatne informacije o nagradnoj igri, učesnici mogu dobiti putem mail adrese marketing@cerovo.com (svakog radnog dana od 07 do 15h).