Profesionalni alat za vas – Pravi izbor! Milwaukee

 

Za izgradnju i održavanje kuće i okućnice neophodni su adekvatni alati, a njihova pravilna upotreba i održavanje omogućiće vam da vas dugo služe dugi niz godina.

Milwaukee je vodeći proizvođač baterijskih električnih alata, kao i reznih alata i pribora za profesionalce i industriju. Njihov slogan “Nothing but heavy duty” je više od slogana. To je, po njihovim riječima, obećanje o pružanju svega najboljeg za profesionalne korisnike. Alati Milwaukee napravljeni su da posao urade bolje, brže, pouzdanije i sigurnije.

Kompanija Cerovo u mogućnosti je da svojim kupcima ponudi proizvode Milwaukee.

Milwaukee je jedan od tri najveća svjetska proizvođača baterijskog i električnog alata i pribora. Sve Milwaukee alate karakteriše izuzetno visok stepen sigurnosti i pouzdanosti u radu. Kod baterijskih alata je karakteristično da su to alati izuzetno velikih performansi, to su alati bez četkica i svi imaju u sebi instaliran sistem zaštite od preopterećenja, a to je sistem koji istovremeno štiti korisnika i sam alat. Ove alate preporučujemo profesionalcima.

 

Kompanija Cerovo, pored standardnog asortimana Milwaukee proizvoda, svojim kupcima nudi mogućnost kataloške prodaje i isporuku u što kraćem roku. Što se tiče garantnog roka, na sve Milwaukee  proizvode osnovna garancija je 24 mjeseca, uz mogućnost produženja 12 mjeseci za online registraciju.